Back to the List

Hora.md

Hora.md constituie o platformă comună de discuții şi o comunitate corporativă virtuală, ce contribuie la efectuarea unui schimb eficient de informaţie din diverse domenii ale științei şi vieții contemporane.

Această platformă de blogging oferă numeroase Facilități pentru utilizatori prin care aceștia:

• publică diverse noutăți, articole, reportaje, fotoreportaje, video, sondaje, evenimente, linkuri rapide în bloguri deschise etc.
• pot accesa mii de articole pe diferite tematici;
• pot crea un blog personal în care să distribuie articolele pe interesul său;
• au posibilitatea de a posta un articol într-un blog comun;
• pot distribui articolele postate de către alți utilizatori;
• are posibiliteatea să alipească link-uri spre bloguri, pagini, site-uri din exterior
• se pot implica în discuțiile apărute într-un blog comun.

Cum funcționează?

E simplu. Pe site-ul nostru pot fi publicate vești pentru orice oraș și regiune. Site-ul determină regiunea în care vă aflați și formează lenta cu noutăți special pentru dumneavoastră din articole locale, regionale și naționale.

Dacă dintr-un anumit motiv sunteți interesat în știrile altor regiuni decît acea în care vă aflați, puteți adăuga regiunile date în lista de interese pentru a fi informați despre noutățile lor.

De unde apar articolele?

Articolele despre activitățile naționale și internaționale sunt publicate predominant de administratorii site-ului, cele regionale și locale sunt publicate de către redactorii-moderatori.

A doua sursă a articolelor sunt cele publicate de către utilizatori, ele sunt de multe ori cele mai interesante, mai ales atunci cînd vine vorba de informații pe care nu îndrăznesc să publice mass-media.

Există cenzură?

Platforma hora.md este apolitică și îndeamnă utilizatorii să se abțină de la cenzură politică, socială sau de orice alt gen. Echipa hora.md v-a duce o monitorizare asiduă a informațiilor plasate pe site și odată identificați, utilizatorii care aplică cenzura v-or fi preveniți despre acest fapt.

Misiunea hora.md:

• Efectuarea unui schimb eficient de informație din diverse domenii ale științei şi vieții contemporane;
• Acumularea într-un tot întreg a cunoștințelor teoretice şi a experienței profesionale;
• Oferirea a unei platforme deschise de interacțiune dintre societatea civilă şi mediul de afaceri pentru colaborări și realizarea necesitaților comune.

Hora este orientată spre oamenii activi, deschiși spre noi colaborări, care cunosc cum și despre ce să scrie, doresc să se împărtășească cu experiența profesională, sunt mereu în căutarea informației utile.